06-18620941 info@mpmkt.nl

Psychosociale therapie

Verlang je naar meer zelfvertrouwen?

Verlang je naar meer balans in je leven?

Zou je meer ontspannen willen zijn?

Voel je je emotioneel geblokkeerd?

Ben je nieuwsgierig waarom je op bepaalde (stressvolle) momenten reageert zoals je reageert?

Voel je je regelmatig overweldigd door emoties als boosheid, angst of verdriet?

Ik help je onderliggende patronen op te sporen en maak daarbij gebruik van je lichaamsgeheugen. Daarin zit de taal van het voelen.

In sommige periodes van ons leven zijn we overweldigd door heftige of langdurige negatieve gevoelens en emoties. Om hiermee te kunnen leven hebben we  (onbewust) beschermingsmechanismes ingezet. Deze beschermingsmechanismes worden als patronen diep in ons brein opgeslagen zonder dat we dit beseffen. Sommige patronen zijn al op zeer jonge leeftijd ontstaan, voordat we taal tot onze beschikking hadden. We reageren op nieuwe situaties vaak vanuit dit oude overlevingspatroon. Daardoor lukt het niet te doen wat we zouden willen doen. De sleutel tot het loslaten van deze patronen zit vaak in ons lichaam. De therapie bestaat uit een combinatie van gesprekken en lichaamsgerichte therapie en/of sessies met paarden.

Ik help je om oude patronen te herkennen waardoor het mogelijk wordt ze los te laten zonder schuldgevoel. Zodat je kunt gaan doen wat je ècht wilt en wat bij jou past.

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie.